H-Design Vuosaari tarjoaa kattavan valikoiman huipputuotteita. Kysy lisää paikan päällä, jotta osaat valita itsellesi parhaimman.

sim

Sim Sensitive on suomalainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla Sim on kehittänyt tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeaa laatua, turvallisuutta ja toimivuutta asiakkaat arvostavat. Kaikilla SIMin tuotteilla on arvostettu Avainlippu -merkki, joka kertoo suomalaisuudesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa SIMin Ylöjärven tehtaalla ensiluokkaisista raaka-aineista ja korkean suomalaisen asiantuntemuksen turvin.

Osta verkkokaupasta.

bonacure

Schwarzkopf Bonacure tuotesarja on kehitetty patentoidun teknologian ympärille, jonka tavoitteena on viedä hiukset niin lähelle luonnollista täydellisyyttä kuin mahdollista; 100%:n terve hiuksen pinta, elastiset, vahvat ja kimmoisat hiukset. Bonacure tarjoaa tuotteita niin vaurioituneille hiuksille, kuiville hiuksille, värjätyille hiuksille kuin normaaleille hiuksille. Uusi patentoitu C18 Cell Perfector Teknologia jälleenrakentaa ketjut 18 hiilivedyllä, jolloin hius on lähempänä luonnollista täydellisyyttä kuin koskaan ennen.

Osta verkkokaupasta

osis

OSiS+ on yhden maailman tunnetuimpien hiustalojen, Schwarzkopfin, ehkä tunnetuin tuotesarja. Suomalaisten suosiossa pitkään ollut punahopea sarja on saanut rinnalleen mustat (Session label) ja vaaleanpunaiset (Glamination) tuotteet. Koko OSiS+ on tehty nimenomaan hiustenmuotoilemista varten, eikä merkillä ole shampoita tai hoitoaineita. OSiS+ tekee korkean suorituskyvyn omaavia muotoilutuotteita, joiden avulla hiustenmuotoilun voi viedä lähes äärettömyyksiin.

Osta verkkokaupasta.

joico

Joico on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi merkki, mutta sitä löytyy useista kampaamoista. Se on monen huippukriitikon mukaan loistava yhdistelmä taidetta, muotia ja modernia tuotekehitystä. Brändin oma viesti onkin, että kaikki Joico -hiustuotteet luovat taidetta terveistä hiuksista. Ympäristöystävällinen merkki ottaa sanan ”ekologinen” oikeasti tosissaan ja on ollut alusta alkaen yksi ensimmäisiä vihreisiin arvoihin nojaavia yrityksiä, joiden tuotteiden laadusta ei ole tingitty.

Osta verkkokaupasta

rich

RICH on tuoteperhe suoraan Pariisin ytimestä. Rich hiustuotteet on kehitetty erityisesti niitä laatutietoisia ja kiireisiä ihmisiä varten, joka kaipaat ylellisyyttä päivittäisessä hiustenhoidossaan, mutta heillä ei ole aikaa olla jatkuvasti kampaamoissa laitettavana. Rich tuotteiden tuoksut tekevät hiustenlaitosta aisteja hellivän hetken, joka rauhoittaa kiireen keskellä. Omien sanojensa mukaan Rich ei ole luomassa trendejä vaan kehittää parturikampaajiensa kanssa trendeihin parhaiten sopivat tuotteet.

Osta verkkokaupasta.

moroccanoil

Moroccanoil® on lähes kaikkien tuntema luksusmerkki. Yrityksen intohimona on tehdä kauniita muutoksia. Ensimmäisenä tuotteena markkinoille tultiin alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. Sen jälkeen uusia tuotteita on lisätty maltillisesti ja laatu on säilytetty. Tuoteperhe on innovatiivinen ja arganöljy -pohjaisissa tuotteissa antioksidantteja riittää vaikka muille jakaa. Moroccanoil® on ansainnut paikkansa monen ammattilaisen ja kuluttajan suosikeissa.

Lue lisää Moroccanoilista.

Osta verkkokaupasta.

macadamia

Macadamia tuotteet puhdistavat hiuksia syvältä ja korjaavat hiuksia sisältä ulospäin. Yrityksellä on ollut alusta alkaen halu tehdä laadukkaita tuotteita, jotka sisältävät Macadamia- ja Arganöljyä niiden rikkaine Omega 3, 5, 7 ja 9 rasvahappoineen. He eivät halua kuulua joukkoon, jossa tuote vain korjaa hiuksen ulkopinnan hetkeksi, vaan tuotteiden syvin ajatus onkin rakentaa hiusta ytimestä kohti ullkokuorta. Erityisesti korkea Omega7 -pitoisuus antaa tuotteille rakenteen, joka soveltuu kaikkiin hiustyyppeihin ja imeytyy varmasti.

Osta verkkokaupasta