Living Proof – parempaa suorituskykyä hiuksillesi

Living Proof

Living Proof on saanut alkunsa yhdessä maailman bioteknologian edelläkävijäpaikassa – Cambridgessa Yhdysvalloissa.  Vuonna 2004 maailman huippututkijat halusivat alkaa muuttamaan hiusalaa. He olivat tulleet tulokseen etteivät sen hetken tuotteet olleet tarpeeksi tehokkaita saamaan aikaan pitkäkestoista vaikutusta tai muutosta. He halusivat tarjota ”todisteen pullossa” valloilla olleen ”toivoa pullossa” ajatuksen tilalle. Muutamien vuosien kuluttua yksi koko maailman hiusidoleista – Jennifer Aniston – tuli omistajaksi yritykseen.

Vuosia ennen kuin ensimmäinen Living Proof pullo oli asiakkaiden käsissä, oli yritys voittanut jo useita palkintoja ja tehnyt läpimurtoja alalla. Jatkuva testaaminen, analysointi ja tiedemiesten sekä kauneusammattilaisten hyväksyntä parhaalle laadulle sai sinetin ja maailmanvalloitus alkoi.

livingproof-perfect-hair-day-5-in-1-styling-treatment-118ml
 

Meillä Living Proof -sarja täydellisenä. Voit tilata tuotteet myös verkkokaupastamme.

 
living-proof-ofpma

Hair Discovery #1

OFPMA

OFPMA on mullistava tapa muotoilla ja hoitaa hiuksia: se on parempi kuin yksikään aiempi markkinoilla ollut teknologia kuten silikoni ja öljyt.

Tämä huippukestävä molekyyli luo ohuen, näkymättömän suojan jokaisen hiuksen ympärille. Oikeasti – jokaisen yksittäisen hiussuortuvan ympärille. Tämän suojan johdosta:

  • Hiuksistasi tulee terveemmät pitkällä aikavälillä
  • Hiuksesi vahvistuvat ja ne ovat suojassa päivittäisiltä haittatekijöiltä kuten harjaaminen ja peseminen
  • Hiustesi kosteus tasapainottuu niin sisältä kuin ulkoa, joten kosteusvuodot/vauriot saadan pidettyä kontrollissa
  • Hiuksesi voittavat taistelun ilmankosteutta vastaan, joten pörröisyys katoaa
  • Hiuksesi hylkivät rasvoja ja likaa, jonka vuoksi ne pysyvät puhtaina pidempään
  • Hiukset saavat kiiltävän ja pehmeän loiston

Living Proofin patentoimaa OFPMA -molekyyliä on lähes jokaisessa Living Proof tuotteessa, sillä jokainen hius maailmassa ansaitsee vain parasta, ilman kompromisseja.

Hair Discovery #2

PBAE

PBAE on pienenpieni molekyyli, joka tekee suuria asioita. Kyseinen molekyyli nimittäin luo uskomattoman pienistä tuuheuttavista pisteistä ketjuja/muodostelmia jokaiseen hiukseesi. Tämä huippukestävä molekyyli luo ohuen, näkymättömän suojan jokaisen hiuksen ympärille.

Ymmärtääksemme paremmin PBAE -teknologiaa, on tärkeä ymmärtää perimmäinen syy latteille hiuksille. Syy on yllättävän yksinkertainen: latteissa hiuksissa ei ole kitkaa. Yksittäiset hiukset ovat niin hienoja ja silkkisiä, että ne makaavat muodottomina toistensa päällä sulassa sovussa. Tavanomaisesti tuuheuttajat ja rakennetuotteet lisäävät siis hiuksiisi kitkaa… kahdella lähes tehottomalla tavalla tosin:

  • Ne joko käyttävät hiustasi vahingoittavia kemikaaleja, jotka nostavat hiuksen pintakerrosta, jonka johdosta hiukset eivät enää makaa toistensa päällä.
  • Tai lisäävät liimankaltaista hartsia, joka kasaantuu hiuksiisi tehden niistä jäykän ja luonnottoman tuntuiset, jotka palautuvat latteiksi nopeasti.

PBAE:n mikroskooppisen pienet muodostelmat/ketjut pysyvät hiusten pinnassa luoden tarvittavan määrän kitkaa ja tilaa jokaisen yksittäisen hiussuortuvan väliin. Tämä kaikki tapahtuu vaurioittamatta tai kuormittamatta hiusta paksuille kerroksilla aineita. PBAE on todella sietokykyinen eikä se häviä kun harot hiuksiasi tai muotoilet niitä päivän mittaan.

PBAE:n ansiosta:

  • Hiuksesi käyttätyvät kuin täyteläiset ja tuuheat hiukset, joissa on hyvä rakenne ja volyymi
  • Hiuksissasi tuuheutta ja rakennetta, joka on pitkäkestoinen ja sietokykyinen

Living Proofin patentoimaa PBAE -molekyyliä on useassa Living Proof muotoilutuotteessa.

 

Meillä Living Proof -sarja täydellisenä. Voit tilata tuotteet myös verkkokaupastamme.

 
tilaa-verkosta
moroccanoil
hiustenpidennykset